L’exposició de Fira de la Font del Cànter recorda enguany les sessions vermut

Fecha:

Categorias: Concejalía Fiestas, Noticias

L’exposició de Fira de la Font del Cànter recorda enguany les sessions vermut

Amb motiu de la Fira i Festes, el recinte expositiu Font del Cànter acull una nova exposició, amb la qual es promocionen les festes patronals, que va ser inaugurada ahir diumenge després de missa per les autoritats locals, reines de festes i les seues corts d’honor, representants de la Confraria de la Mare de Déu del Remei i fidels que havien assistit a la missa. L’exposició va estar beneïda pel retor Harold Mauricio Delgado.

A més d’exposar el cartell de la Fira d’enguany i un recull de fotos representatives de moments de la festa, també podem veure les fotos de les Reines Infantil i Major i les seues respectives Dames d’Honor.

Enguany s’ha volgut dedicar un racó important a rememorar les tradicionals sessions vermut, que al llarg dels anys han anat portant-se a terme per diferents llocs del casc urbà i que es van recuperar l’any 2006 amb motiu del primer centenari de la Fira. Tot això ho recorden fotos de anys diferents, que parlen del canvi de costums, de persones que les han fet possible, de gent que ja no està amb nosaltres… També podem veure el sifó i el vermut, gots preparats per servir-lo, plats de fruits secs, fanalets i altres elements decoratius. I com la música tampoc sol faltar, també s’exposa un tabalet i una dolçaina.

Les sessions vermut d’esta Fira i Festes s’inicien hui dilluns, 1 d’agost, i enguany seran totes al Jardí Municipal. La primera es a partir de les 13:00 hores, amb la possibilitat de tastar també una palometa d’anís, però els dies 2, 3, 4 i 9 d’agost les sessions vermut donaran inici a les 13:30 hores.

 

Te puede interesar

Ir al contenido