Les persones usuàries de la residencia geriàtrica tindran raïm per celebrar Cap d’Any

Fecha:

Categorias: Noticias

Les persones usuàries de la residencia geriàtrica tindran raïm per celebrar Cap d’Any

Este migdia, l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, i la regidora de Serveis Socials, María José Moya, han anat a la residència geriàtrica per tindre un detall, en nom de l’Ajuntament del Pinós, amb les persones que celebraran el seu primer Cap d’Any al centre i fer entrega de 100 bossetes de raïm de taula, que segur usaran quan sonen les dotze campanades que marcaran la nit de dissabte a diumenge l’inici de l’any 2023.

El raïm és una donació de l’empresa Uvasdoce, que sol realitzar cada any actes solidaris com el de hui, i ha segut possible gràcies a la coordinació dels ajuntaments del Pinós i el de Monforte del Cid, que va atendre la sol·licitud que li van fer el propi alcalde i la regidoria. Per això, Azorín ha aprofitat l’ocasió per agrair a l’alcaldessa de Monfort, María Dolores Berenguer, haver contribuït a fer més feliç el Cap d’Any de les persones que, des de fa uns mesos, sent el centre geriàtric del Pinós com sa casa.

Com ha dit l’alcalde, esta coordinació entre ajuntaments permet que la gent major puga celebrar les 12 campanades i que la tradició continue.

Actualment, la residència geriàtrica acull persones del Pinós i la comarca, Elda, Alacant i fins i tot de la província de Tarragona.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido