L’EDIL DE MEDI AMBIENT ASSISTEIX A UNA JORNADA SOBRE LA GESTIÓ DE RESIDUS

Fecha:

Categorias: Concejalía Medio ambiente, Noticias

L’EDIL DE MEDI AMBIENT ASSISTEIX A UNA JORNADA SOBRE LA GESTIÓ DE RESIDUS

L’edil de Medi Ambient Silvia Verdú aquest matí assisteix a la “jornada residus i reptes. Recursos per al canvi “, convidada per la Generalitat Valenciana i els Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada del Productor, organitzadors de la jornada que té lloc al Palau dels Arts Reina Sofia de València.

La jornada abordarà el futur de la gestió dels residus d’origen domèstic i industrial a la Comunitat Valenciana i durant la mateixa es presentarà el Pla Integral de Residus de la Comunitat.

El programa compta amb 4 taules redones que abordaran els reptes per a les administracions públiques, els Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada del Productor i els gestors i l’educació per a la sostenibilitat com a recurs per al canvi.

Entre els ponents, la jornada compta amb personalitats de diversos àmbits administratius de la Generalitat i altres comunitats autònomes, així com del Ministeri i professionals del sector i d’associacions implicades amb el Medi Ambient. L’acte ha estat inaugurat pel president de la Diputació de València, Toni Gaspar i presentat pel secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Fran Quesada

Verdú va a aquesta sessió per conèixer i formar-se sobre el marc de la legislació vigent en matèria de sancions i les conseqüències d’una mala gestió a través de casos reals que són exposats, així com aprendre dels casos d’èxit per tal de transmetre als veïns i veïnes del Pinós la línia d’actuació per aconseguir un millor futur.

Te puede interesar

Ir al contenido