L’aula de la Naturalesa a punt per a les vacances de Pasqua

Fecha:

Categorias: Concejalía Medio ambiente, Noticias

L’aula de la Naturalesa a punt per a les vacances de Pasqua

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament del Pinós, ja ho té tot disposat perquè les instal·lacions del Paratge Natural Municipal Monte Coto, puguen ser utilitzades per totes les persones que desitgen tindre un contacte directe amb la naturalesa, bé en la zona d’acampada, bé en el refugi o bé el passar un dia en les diferents zones habilitades.

L’edil de Medi Ambient, Silvia Verdú, recorda que per a poder acampar i utilitzar el refugi cal reservar les instal·lacions a través del formulari establit en la pàgina web https://vivir.pinoso.org/medio-ambiente/aula-naturaleza/ i procedir al pagament de la taxa i fiança.

Amb motiu de la Setmana Santa i Pasqua, des del consistori s’ha establit un dispositiu especial, que inclou l’obertura del punt d’informació des del Divendres Sant fins al dilluns de pasqua, i els dies 24 i 25 d’abril, que serà atés per personal en pràctiques del cicle formatiu.

Durant tot l’any, l’ajuntament fa tasques de manteniment en les instal·lacions, les últimes obres de millora han sigut la reparació de diverses canonades afectades per les gelades o l’eliminació de la cuina de foc del refugi.

Aquelles persones que desitgen informació del desenvolupament d’activitats d’educació ambiental per part de centres d’ensenyament i associacions, i les diferents rutes i itineraris ambientals poden contactar amb l’ajuntament del Pinós. Telf. 966970250

Escolta l’entrevista amb la regidora 

Te puede interesar

Ir al contenido