L’ÀREA D’ESPORTS PORTA A TERME UNA VINTENA DE MILLORES AMB EL REMANENT DE 2018

Fecha:

Categorias: Concejalía Deportes, Noticias

L’ÀREA D’ESPORTS PORTA A TERME UNA VINTENA DE MILLORES AMB EL REMANENT DE 2018

La Regidoria d’Esports, que dirigeix Silvia Verdú, ha portat a terme en les últimes setmanes una sèrie d’actuacions i millores en les instal·lacions poliesportives municipals aprofitant el remanent del pressupost de 2018 en l’Àrea d’Esports, gràcies a la gestió eficient que es va realitzar l’any passat dels recursos disponibles.

En matèria d’obres i manteniment s’ha portat a terme el condicionament i pintura de parets en interior i exterior a l’entrada principal del Camp de Futbol “Perfecto Rico Mira”, a més de l’interior dels vestuaris i zona de dutxes, amb reposició de bancs en mal estat. També s’han millorat les instal·lacions elèctriques dels camps de futbol “Perfecto Rico Mira” i l’annex, amb el canvi de polsadors, quadres elèctrics, enllumenat nocturn d’exterior, llums d’emergència i unes altres en els vestuaris del camp de futbol annex.

A les llotges s’han fet treballs de reparació, pintura i massillat interior, i també s’han pintat les parets interiors i exteriors amb Pista 1 de Tennis.

Pel que fa al Pavelló “García Córdoba”, s’han instal·lat 12 dutxes amb polsadors d’estalvi eficient als vestuaris 3 i 4, i a la pista s’han pintat línies per a pràctica de la nova modalitat esportiva de “Netball”.

En matèria de seguretat, prevenció i accessibilitat, s’ha procedit a la remodelació de una rampa d’accés per a discapacitats i instal·lació d’una barana de seguretat al camp de futbol “Perfecto Rico Mira”, zona de Pàdel i camp Annex. També s’han instal·lat càmeres de seguretat en els accessos del Gimnàs dels baixos de l’Auditori i a les entrades al Recinte Poliesportiu Municipal. Al Gimnàs, a més, s’han instal·lat sistemes de prevenció i seguretat.

També s’ha dotat de voreres l’accés als camps de futbol pel carrer Los Olivos i el carreró d’accés al Tanatori Municipal per les instal·lacions esportives, i s’han substituïtels reixats divisoris a les instal·lacions de pàdel i camps de futbol.

Per últim, s’ha comprat nou material esportiu per reposició i nova adquisició, com és el cas de matalassets per a pilates, bases push-up, material convencional per a activitats guiades i global training (pesos, discos, barres, ketbells, etc…), matalassets de gimnàs i activitats de la sala multifuncional, material de natació (per a tots els nivells i escoles), material divers per a ballet i dansa, un altaveu portàtil per a esdeveniments amb bateria i càrrega autònoma, i un tatami homologat 10 x 10 m2 per a Escola Municipal de Karate i esdeveniments d’arts marcials. A més, s’han substituït les xarxes de les porteries camps de futbol terra i les de les canastres de bàsquet dels pavellons “García Córdoba” i “Enrique Tierno Galván”.

Per a la regidora d’Esports, Silvia Verdú, “totes estes actuacions es realitzen comptant amb les necessitats que demanden els usuaris de les instal·lacions esportives municipals, que són usades per molts ciutadans. L’activitat és sempre constant, i si parlem d’esports d’equip en són més de 20 els que estan federats. Això ens obliga a estar damunt per a que les instal·lacions estiguen en perfectes condicions, i vull agrair al nostre tècnic d’esports Javier López el treball que està realitzant al capdavant de l’àrea, com es demostra en el balanç anual que ens va presentar i amb les iniciatives que està proposant per seguir impulsant la pràctica esportiva al nostre municipi”.

 

Galería de FOTOS 

Te puede interesar

Ir al contenido