L’alumnat del CEIP Santa Catalina celebra ballant el fi de curs i l’arribada de les vacances

Fecha:

Categorias: CEIP SANTA CATALINA, Concejalía Educación, Noticias

L’alumnat del CEIP Santa Catalina celebra ballant el fi de curs i l’arribada de les vacances

“Ballem?” ha segut el lema escollit enguany pel CEIP Santa Catalina per a que fora el fil conductor del festival amb que ha donat per tancat el curs escolar 2021-2022.

L’alumnat ha celebrar esta vesprada de festa amb moltíssims familiars seguint les seues actuacions, que han estat dedicades a repassar la riquesa musical i de danses que existeixen.

L’acte ha tornat a comptar amb el Mag Edy com a convidat especial, encara que el protagonisme l’ha tingut l’alumnat.

En la primera part del festival ha actuat l’alumnat d’Infantil (3, 4 i 5 anys), ballant cançons molt conegudes abans que tinguera lloc la graduació dels xiquets i xiquetes de 5 anys, que el pòxim curs ja estudiaran Primària.

Representants i delegats de l’alumnat també s’han dirigit al públic per recordar el compromís adquirit enguany per consensuar una norma per a tot el centre escolar, que s’ha pogut llegir en la gran pancarta que ha segut descoberta “En Santa Catalina dialoguem i respectem, i la Pau mantindrem”.

Després ha continuat el festival amb la intervenció dels diferents cursos de Primària, podent escoltar i veure com ballaven música llatina, rock, música hindú, i l’alumnat de 6é ha tancat amb una coreografia percutida.

Com sempre, l’Associació de Familiars d’Alumnes s’ha encarregat d’oferir begudes i entrepans per aquelles persones que han volgut berenar o seguir la festa.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido