L’ajuntament instal•la senyals amb missatges contra la violència de gènere en diferents punts del nucli urbà

Fecha:

Categorias: Noticias

L’ajuntament instal•la senyals amb missatges contra la violència de gènere en diferents punts del nucli urbà

  • Han sigut inaugurades aquest dilluns dins dels actes del 8 de Març, Dia de les Dones, que es commemora demà.

 

L’Ajuntament del Pinós ha instal·lat en diferents punts de la localitat uns senyals viaris amb missatges en contra de la violència masclista, amb les quals es vol deixar patent el ferm compromís del municipi amb la lluita contra la violència que s’exerceix cap a la dona pel simple fet de ser-ho.

Hui dilluns s’ha procedit a inaugurar-les, amb la presència de l’inspector cap de la Policia Local, Quintín Mohedano; les edils d’Igualtat, Mª José Moya, Cultura i Joventut, Silvia Verdú, i Turisme, Neus Ochoa; l’edil de Seguretat Ciutadana, César Pérez, i l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín.

Es tracta de quatre senyals metàl·lics horitzontals de color morat amb el missatge “El Pinós contra la Violència de Gènere”, al costat del logotip de la Regidoria d’Igualtat i LGTBI+ i l’escut del Pinós, que s’han situat en les principals entrades al nucli urbà (carretera de Iecla, carretera de Jumella, carretera de Múrcia i carretera de Monòver).

A més, també s’han col·locat altres quatre senyals verticals, amb el missatge “Stop Violència de Gènere” i el número de telèfon 016 d’atenció a les víctimes. En aquest cas han sigut col·locades en llocs d’alta freqüència de persones: el Parc del Donant, enfront de l’Església Parroquial Sant Pere Apòstol, a l’entorn del Centre Cultural i enfront del Pavelló García Córdoba.

Es tracta d’una nova campanya de sensibilització organitzada per la Regidoria d’Igualtat i LGTBI+ de l’Ajuntament del Pinós amb la finalitat de promoure un canvi de mentalitat en el conjunt de la societat.

La col·locació d’aquesta nova senyalització viària s’ha fet coincidir amb la setmana del 8 de març i perduraran en les seues respectives ubicacions per a mantindre sempre present el missatge que es promou amb aquesta iniciativa.

Te puede interesar