LA UNIÓ LÍRICA PINOSENSE CELEBRA 600 ANYS DE MÚSICA DE BANDA

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

LA UNIÓ LÍRICA PINOSENSE CELEBRA 600 ANYS DE MÚSICA DE BANDA

Impulsada per la Generalitat Valenciana amb la col·laboració de FSMCV, (Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana) mitjançant la qual celebrarem un total de 600 concerts per a festejar els 600 anys d’aquesta institució, un per cada any de la seua història.

“Al voltant de la música, l’esperit d’un poble. 600 anys. Tots a una veu” és el títol d’aquesta campanya organitzada per la Generalitat Valenciana, amb la finalitat de fer partícip a tota la societat valenciana, a través de la música i de les Societats Musicals, dels actes commemoratius d’aquesta efemèride i contribuir a un millor coneixement de la història de la institució.

És per això que la Societat Unió Lírica Pinosense s’ha adherit a aquesta campanya i ha celebrat un magnífic concert, al Jardí Municipal. Encara que al principi estava previst per a la setmana passada, finalment s’ha realitzat en la jornada de hui, acompanyats d’un gran nombre de pinosers i pinoseres, que no s’han volgut perdre l’ocasió de gaudir d’un magnífic concert a l’aire lliure, al qual no ha faltat l’edil de Cultura i Joventut, Sílvia Verdú, les també edils, Inma Brotons i Elisa Santiago y l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín.

Silvia Verdú, ha felicitat a la banda pel magnífic concert realitzat al Jardí Municipal, a més de felicitar-los per estar seleccionats per participar, el proper 15 de juliol, en un certamen a Toledo.

El programa comptava amb la direcció de D. José Mª Gonzalez Olivares i s’ha pogut escoltar els següents temes;

  • SOMBRAS Y LUCES, Santiago Quinto Serna,
  • ¡SUERTE MAESTRO!, Francisco Pastor Celda
  • LA TORRE DEL ORO, Gerónimo Giménez
  • GAYANEH, Aran Khachaturiane
  • LA GRACIA DE DIOS, Ramón Roig y Torné

La idea de la campanya és compartir amb tots els ciutadans el 600 aniversari de música de banda a través de la música, i concretament, amb les societats musicals com a protagonistes.

Per aquest motiu, Victòria Belda component de la banda ha llegit un manifest remès per la Generalitat.

GALERÍA DE FOTOS:

Te puede interesar

Ir al contenido