La societat pinosera ha dit hui el seu últim adeu a Juan José Yáñez, ‘Juanjo’, que ens va deixar ahir

Fecha:

Categorias: Noticias

La societat pinosera ha dit hui el seu últim adeu a Juan José Yáñez, ‘Juanjo’, que ens va deixar ahir

Ahir dimarts va faltar, als 85 anys d’edat, Juan Josè Yáñez Rico, conegut per tots com ‘Juanjo’, deixant un buit en la vida social del poble al que tant volia. De fet, va ser partícip en moments de la historia local, dels quals va recordar algunes vivències en els pregons que va tenir lloc de donar, com en la Setmana Santa de l’any 1996, en els actes del Villazgo del 2001 o en el Nadal de 2018.

Nascut en plena guerra civil, al llarg de la seua vida va ser tot un personatge amb el qual era molt fácil tractar.

Per la ‘Tenda de Juanjo’, que ara regenta la seua filla María Dolores, ha passat prácticament tot el poble. Qui no recorda la frase “i encara guanye”. I estant tan aprop de l’església de Sant Pere, tant ell com la seua familia han mantingut sempre una relació molt estreta amb la parroquia. De fet, va aconseguir, viatjant a Roma, que l’altar de la Mare de Déu del Remei tornara a recuperar els seus privilegis.

Només saber-ho, ahir mateix, en la presentació de la Campanya de Prevenció 2023, l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, va aprofitar per enviar un missatge de condolença a la seua família, la seua dona Enriqueta, les filles Enriqueta i Mª Dolores, el seu gendre Candy i els nets Sara i David. I la resta de familiars que han compartit tants anys al seu costat.

L’alcalde va destacar d’ell que era una persona entranyable i molt volguda, que sentia el seu poble amb tota la seua ànima.

A més, va comunicar que des de l’ajuntament s’està preparant per als actes del Villazgo d’enguany la col·locació d’una placa al carrer San Ildefonso, que recordarà com es conegut per molta gent, la “Costereta de Juanjo”, i que la creació de l’ordenança de distincions permetrà destacar a persones que, com ell, han sigut importants en la vida social i cultural del municipi.

Este matí, bona part de la societat pinosera s’acostarà a les 11 hores a l’església per donar-li el seu últim adeu.

Deja un comentario

Te puede interesar

Ir al contenido