La segona edició del Mig Any Fester torna a animar el centre del poble

Fecha:

Categorias: Cultura y juventud, Destacados, Fiestas, General, Noticias, Turismo

La segona edició del Mig Any Fester torna a animar el centre del poble

La carpa instal·lada en el pàrquing municipal ha acollit este dissabte la festa del Mig Any Fester 2024, que enguany ha superat l’èxit de fa un any.

Han segut moltes les persones que han decidit continuar amb l’excel·lent ambient que es respirava al poble gràcies a la Mostra de Cuina del Pinós, que hui arribava a la seua cinquena jornada i amb l’arròs amb conill i caragols com a plat principal.

Després de la jornada de dol d’ahir divendres per l’incendi mortal de València, l’Ajuntament del Pinós va decidir mantindre hui l’acte, organitzat per les regidories de Festes, Turisme, Cultura i Joventut, i el fet d’estar en alerta groga en previsió de fortes ràfegues de vent ha segut la principal raó de celebrar-ho a cobert, cosa que ha segut tot un encert.

 Al llarg de la vesprada, des de les 5, el públic està tenint tingut ocasió de ballar amb la música i les cançons del grup Eureka, que ha actuat a l’inici de la vetlada amb un repertori de hits de les últimes cinc dècades i el relleu l’ha agafat després el DJ Víctor Camacho, amb els ritmes més actuals.

A un costat estava l’escenari per a les actuacions i a l’altre hi havia un servei de barra, per a que la festa fora completa. Al costat de la carpa s’han habilitat dos lavabos portàtils.

L’esdeveniment ha permès gaudir d’una vesprada-nit de festa que inicia el compte enrere per a la Fira i Festes d’enguany.

FOTOS ACTUACIÓ DEL GRUP EUREKA

FOTOS ACTUACIÓ DJ VÍCTOR CAMACHO

Te puede interesar

Ir al contenido