La rifa solidària benèfica de l’EIM aconseguix recaptar 1.900 euros

Fecha:

Categorias: Destacados, Educación, Fiestas, General, Noticias

La rifa solidària benèfica de l’EIM aconseguix recaptar 1.900 euros

La ciutadania del Pinós ha tornat a demostrar novament la seua sensibilitat i solidaritat amb les persones que necessiten atenció, col·laborant en la rifa solidària que este matí s’ha celebrat en les instal·lacions de l’Escola Infantil Municipal La Cometa.

L’import integre del recaptat va destinat a Pallassos Hospital i al col·lectiu Iguals i Sense Través, este últim ha situat un estand on es podria adquirir detalls nadalencs elaborats pels usuaris d’este col·lectiu.

Les persones assistents han pogut col·laborar de diverses maneres. La primera d’elles adquirint un bitllet en la rifa amb la possibilitat d’aconseguir algun dels més de 240 regals donats pels establiments locals. A més, també es podia desdejunar xocolate elaborat per les treballadores del centre i tonyes donades pels forns de la localitat.

El personal de l’escola infantil municipal s’ha encarregat d’atendre les desenes de persones que des de primera hora del matí han acudit.

Dos integrants de Payasos Hospital han recorregut les aules i han animat el matí.

La regidora de Festes i Igualtat, Mª José Moya, l’edil d’Educació, Silvia Verdú, al costat de l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, han fet un lloc a les seues agendes per a acudir a les instal·lacions, qualificant este dia com “una cita a la qual no es pot faltar, són dies previs al Nadal i la solidaritat és present”.

Per part seua, Verdú ha destacat que “esta activitat solidària en la *EIM s’ha anat adoptant amb el pas del temps i les manualitats realçades tenen un valor incalculable”.

Per part seua, els representants de les dues organitzacions beneficiades han agraït la col·laboració de la ciutadania del Pinós, aportant els 1.900 euros

 

VIDEO

FOTOS

 

Te puede interesar

Ir al contenido