La Regidoria d’Igualtat i LGTBI+ aconsella a les familes pensar bè quins jocs comprem per als xiquets i xiquetes, evitant que siguen sexistes

Fecha:

Categorias: Concejalía igualdad, Concejalía SS.SS. e Igualdad

La Regidoria d’Igualtat i LGTBI+ aconsella a les familes pensar bè quins jocs comprem per als xiquets i xiquetes, evitant que siguen sexistes

Estem en temps de regalar i són moltes les opcions que tenim al nostre abast, però des de la Regidoria d’Igualtat i LGTBI+ de l’Ajuntament del Pinós ens demanen que ho pensem be abans d’adquirir-ne algún.

Amb el lema “Abans de comprar un joguet… Canviem el joc!”, la campanya posada en marxa per la Regidoria d’Igualtat i LGTBI+ recorda que hi ha moltes maneres de regalar, pensant que qualsevol color és idoni per a xiquet o xiqueta, que no existeixen incompatibilitats i cada joguet pot contribuir a desenvolupar una destresa o habilitat.

Per això es proposa mostrar a xiquets i xiquetes catàlegs igualitaris, a més de pensar en les destreses i valors com la igualtat i el respecte a la diversitat, sense oblidar l’oportunitat educativa que el joguet pot brindar.

Qualsevol joguet pot ser una bona elecció sempre que no s’use per a justificar i mantindre la desigualtat de gènere i els rols de xiquets i xiquetes. Per això, també es promou la convivència amb jocs compartits.

Estes i altres recomanacions están recollides en un decàleg que pots consultar ací o a les xarxes socials dels Mitjans de Comunicació Municipals.

Guía per a regalar i comprar joguets i jocs no sexistes i no violents

Te puede interesar

Ir al contenido