La regidora Mª José Moya assisteix a Elx a les II Jornades de Serveis Socials d’Atenció Primària

Fecha:

Categorias: Noticias

La regidora Mª José Moya assisteix a Elx a les II Jornades de Serveis Socials d’Atenció Primària

Els dies 23 i 24 de febrer, la regidora de Serveis Socials, Mª José Moya, i la coordinadora del departament, Laura Martínez, van participar en les II Jornades de Serveis Socials d’Atenció Primària que van tenir lloc a la ciutat d’Elx.

En l’esdeveniment, que va tenir lloc al Centre de Congressos d’Elx, es va assenyalar que el Consell ha multiplicat per tres la seua inversió en polítiques socials des de 2015, passant de 833 milions d’euros als 2.300 milions d’euros actuals, el que ha permés incrementar el número de professionals de serveis socials de 347 a més de 4.000.

Així ho van comentar en la inauguració de les jornades la secretària autonòmica d’Atenció Primària i Serveis Socials, Irene Gavidia, i la directora general de Diversitat Familiar i Drets Socials del Ministeri de Drets Socials, Patricia Bezunartea, convidant a tècnics municipals dels ajuntaments valencians a reflexionar i continuar treballant per a convertir els serveis socials en el quart pilar de l’Estat del Benestar.

El congrés va comptar amb 432 participants presencials i 380 de manera telemàtica, entre professionals d’equips interdisciplinaris d’atenció primària, integrats per treballadors socials i tècnics d’integració social, agents i promotors d’igualtat, psicòlegs, educadors o assessors jurídics, a més d’agents socials.

La trobada estava promoguda per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives, i des del Govern Valencià s’advoca per un model de serveis socials de qualitat, centrat en les persones, fort, públic, de proximitat, municipalista i dotat d’inversió.

Per això, entre altres temes es va parlar sobre l’evolució i els paràmetres de futur de l’atenció de la dependència a la Comunitat, així com sobre les noves lleis estatals de Serveis Socials i de Famílies.

 

Te puede interesar

Ir al contenido