LA NOVA ACP

Fecha:

Categorias: Asociación Comerciantes Pinoso, Concejalía Comercio, Noticias

LA NOVA ACP

Basant-se en els principis de l’Economia Circular, l’Associació de Comerciants del Pinós, ACP, va presentar el dimarts 18 de juny en el Centre de Recursos “Casa del Marbre i del Vi” davant els seus socis, el nou  projecte innovador en el qual s’embarca, amb l’objectiu de beneficiar no solament al client, sinó també als propis comerços.

Per això s’està treballant seguint diverses línies que van presentar davant els propis empresaris, la tècnica de l’ADL Eva Jara, edil de comerç Neus Ochoa, i l’alcalde del Pinós Lázaro Azorín, amb els qui també es treballa en idees i projectes de promoció.

FER VISIBLE EL COMERÇ: Amb campanyes i promocions que ajuden a consolidar la marca i afermar campanyes.

COMUNICACIÓ ORGANISMES OFICIALS: Cursos formatius i subvencions.

ECONOMÍA CIRCULAR: Col·laboracions i convenis entre socis, proveïdors i sinergies entre Associacions.

L’objectiu, és motivar el comerç dins del poble,  que siga modern, dinàmic, atractiu i que satisfaça les necessitats del client i per a això han apostat per delegar la gestió de l’Associació en una Gestora externa, ja que els propis comerciants no poden dedicar el temps necessari, de manera que igual que ocorre en altres localitats, l’empresa s’encarregarà de dur a terme aquesta tasca. El Gestor estarà disponible per als socis tots els dijous al matí en la pròpia seu, situada en l’antiga Casa de Cultura.

La nova imatge de marca  manté l’essència de l’inicial, amb la Torre del Rellotge com a símbol representatiu del Pinós, destacant la C en el centre com a símbol d’economia circular, representant “Unitat, proximitat i fortalesa”

Per al president del col·lectiu Enrique Sogorb “al Pinós el tenim tot, un bon comerç de proximitat, hem de treballar junts perquè redunde en empreses i en el propi consumidor”.

IMATGES

Te puede interesar