La missa i la processó donen por tancades les festes del Culebrón

Fecha:

Categorias: Destacados, Fiestas, General, Noticias, Pedanias

La missa i la processó donen por tancades les festes del Culebrón

Les festes de la pedania del Serial han finalitzat aquest diumenge amb els actes religiosos en honor a Sant Josep i Sant Jaume, als qui d’ha dedicat la missa oficiada a les portes de l’ermita, que ha comptat amb els càntics de la Rondalla Coral Muntanya de la Sal.

A més de veïns i veïnes de la pedania, a l’ofici religiós han assistit les Reines i Corts d’Honor infantil i major de les Festes, les alcaldesses pedànies del Culebrón, Ubeda i el Cabeço, els edils Raúl Pérez i José Ángel Pérez, i l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín.

Després de la missa ha tingut lloc la processó, que ha seguit el nou recorregut instaurat aquests últims anys, pels carrers més cèntrics de la pedania, incloent-hi l’antiga carretera.

La colla de dolçaina i tabal del Grup de Danses del Pinós s’ha encarregat d’interpretar la música que ha acompanyat a les imatges de Sant Josep i Sant Jaume al llarg de tot el recorregut, després del qual s’ha servit un vi d’honor en la pineda del centre social.

D’aquesta manera es donaven per concloses unes festes que ahir dissabte van tindre un mercat ambulant d’artesania amb més de mig centenar de llocs i aquest migdia hi ha hagut elaboració de gatxamigues.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido