La Mare de Déu de Fàtima torna al Cabeço en l’últim dia de les festes dedicades a ella

Fecha:

Categorias: Concejalía Fiestas, Concejalía Pedanías, Noticias

La Mare de Déu de Fàtima torna al Cabeço en l’últim dia de les festes dedicades a ella

Hui diumenge conclouen les festes del paratge del Cabeço i els actes s’han iniciat ben prompte, ja que a les 7 del matí partia en romeria la Mare de Déu de Fàtima cap a la seua ermita, després d’estar una setmana a l’església parroquial.

Ho ha fet en un Rosari de l’Aurora i acompanyada de fidels que han resat i cantat les oracions tradicionals fins a arribar a l’ermita, on s’ha oficiat una missa en el seu honor.

En la missa han pres part la pedània del paratge, Sonia Morales, l’edil de Festes, César Pérez, l’edil de Protocol, Inma Brotons, i també l’edil Iván Pablo Román, a més de veïns i veïnes del paratge i fidels del Pinós i altres pedanies que també s’han alçat prompte i han decidit pujar a l’ermita aprofitant que el matí era perfecte.

La missa ha estat oficiada pel rector Harold Mauricio Delgado, en un dels seus primers actes després del seu retorn al Pinós, agraint a la Mare de Déu haver estat quan més la necessitaven ell i la seua familia, després del tràgic succés en el qual va perdre la vida els seus pares.

El Cor Parroquial ha cantat durant la missa i ha oferit un respons per totes les persones mortes d’aquest paratge, abans que la comissió de festes obsequiara a romers i romeres amb coca en oli i vi de la terra. També s’han unit a aquest esmorzar tradicional els jugadors que més tard han disputat el torneig de petanca.

Te puede interesar

Ir al contenido