Èxit de la segona Festa de l’Orgull

Fecha:

Categorias: Concejalía Fiestas, Concejalía igualdad, Noticias

Èxit de la segona Festa de l’Orgull

Per segon any consecutiu, El Pinós ha celebrat el Dia de l’Orgull LGTBIQ+ amb una festa que enguany va ser molt més lúdica que la primera edició.

Va ser anit, amb un gran ambient de festa que es va viure des de la vesprada a ben avançada la nit en un punt concret del Passeig de la Constitució, entre La Avenida, Pub Coliseum i la Geladeria Carlos.

L’escenari preparat per a l’ocasió va acollir el manifest de l’Orgull, que van llegir tres alumnes de l’institut, destacant que s’ha avançat molt legislativament pero que encara queda molt per fer, demanant que la societat done passos ferms cap a la igualtat real i el respecte a la diversitat.

L’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, després de donar-li les gràcies, va destacat que son exemple de que la joventut està preparada per a predre el relleu i abanderar el moviment pels drets del col·lectiu LGTBIQ+ al Pinós, aprofitant per recordar els avanços que s’estan produint en estos últims mesos amb la creació de noves lleis com la que fa uns dies es va presentar, el projecte de llei per a la igualtat de les persones trans i la garantia dels drets LGTBI, sentint-se orgullós de ser un dels diputats que han participat en la seua elaboració.

A banda de les paraules, la nit va tenir dos plats forts, com l’actuació de la drag queen Gina Boss, amb conegudes cançons i demostrant sobre l’escenari que se sap com guanyar al públic i animar una vetlada com esta. En acabar la seua actuació no va parar de fotografiar-se amb grups de gent.

Després, la sessió DJ de Me & the Reptiles (amb violí en viu) va fer ballar a la gent davant l’escenari fins que va acabar la festa, punxant cançons molt conegudes actuals i de les dècades dels 80, 90 i 2000.

Per la vesprada van ser moltes les persones que es van apropar als stands de l’institut i el Centre Juvenil per fer-se una foto al photocall, emportarse una xapa recient elaborada o una polsera amb els colors de la bandera amb l’arc de sant Martí, que podiem veure en l’entorn decorant les terrasses dels establiments col·laboradors i l’escenari.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido