La Generalitat subvenciona les despeses de Salut a famílies monoparentals

Fecha:

Categorias: Concejalía SS.SS. e Igualdad, Noticias

La Generalitat subvenciona les despeses de Salut a famílies monoparentals

Els tractaments farmacològics finançats públicament podran ser subvencionats per a les persones que pertanyen a una família monoparental. El Govern Valencià ha convocat estes ajudes per a compensar les despeses de protecció de salut en 2020 a aquest tipus de famílies.

Per a poder ser beneficiari de la subvenció les persones han d’estar assegurades al Sistema Nacional de Salut, tindre targeta sanitària, títol de família monoparental, un nivell d’ingressos inferior a 18.000€ i ser resident en la Comunitat Valenciana.

Se subvencionaran les despeses de tractaments farmacològics de finançament públic, prescrits pel personal mèdic del Sistema Sanitari Públic i adquirits en establiments autoritzats de la Comunitat Valenciana.

La Generalitat realitzarà el pagament o be amb un abonament directe a l’entitat col·laboradora titular de l’establiment autoritzat o amb un reembossament a la persona beneficiària.

El termini de presentació de les sol·licituds és de 1 de gener al 31 de desembre de 2020 i estes es poden realitzar de forma presencial, al Registre de la Direcció Territorial de Sanitat Universal i Salut Pública, en Alacant es troba al C/ Girona,26, i també es pot fer de forma telemàtica al web gva.es.

 

Te puede interesar