La Fúmiga actuarà en les festes del Pinós

Fecha:

Categorias: Destacados, Fiestas, General, Noticias

La Fúmiga actuarà en les festes del Pinós

L’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, ha confirmat hui, a través de Ràdio Pinós, la contractació del grup La Fúmiga, per a que actúe el 4 d’agost dins la Fira i Festes 2024.

Enguany s’ha apostat per portar un grup que la gent jove del Pinós conneix be, fa música en valencià i sona en molts llocs. De fet, des del consistori són conscients que econòmicament no hi ha una conjuntura que permeta apostar per grans concerts, que actualment tenen un preu mínim d’uns 80.000 euros. Per aixó s’està tractant de buscar altres actuacions que, sense un cost tan alt, s’apropen als gustos de la gent de la localitat i la comarca.

N’hi ha un sector de gent que els agrada el grup que va a vindre i hem pogut agafar la data que volíem, en agost, dins una gira molt intensa per a estos músics que canten, entre altres cançons, ‘Mediterrània és una festa’ i al Pinós volem tindre eixa festa”, ha declarat Azorín.

L’alcalde ha agraït a la regidora de Festes, María José Moya, i al tècnic Alejandro Amorós per insistir en tancar quant abans la contractació i ha comentat que “és una aposta diferent, un concert en valencià, i la gent l’ha agafat de bona gana, com s’ha demostrat estos dies, perque la gent que els segueix per les seues xarxes socials va descobrir que El Pînós formava part de la gira de concerts; i també és molt important per a l’alumnat i el professorat de l’IES, que ens han donat les gràcies”.

Te puede interesar