La Font del Cànter anuncia l’arribada de les festes del Barri Coves

Fecha:

Categorias: Destacados, Fiestas, General, Noticias

La Font del Cànter anuncia l’arribada de les festes del Barri Coves

Des de hui dilluns, a l’espai expositiu Font del Cànter es pot recordar cóm es la mágica nit de les fogueres, que any rere any ompli de gent els carrers del Barri de les Coves, amb motiu de les seues festes en honor a Santa Catalina.

L’exposició s’ha inaugurat amb la presencia de l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, la regidora de Festes, María José Moya, el regidor de Patrimoni, César Pérez, el president del barri, Óscar Calpena, i membres de la comissió de festes, que han estat preparant estos últims dies tot el que es pot veure.

Enguany s’ha triat com a motiu central la nit de la cremà de les fogueres, representada amb una sel·lecció d’elements que representen molt be eixa nit, com la música de la xaranga, una foguera coronada per dos ninots, les graelles amb la llonganissa preparada per a rostirla al foc, castanyes, o el fi de festa amb el xocolat i la tonya.

També es poden observar fotografíes de cóm es viu eixa nit, altres elements i objectes festers, així com banderetes i el cartell anunciador de les festes de 2023 que se celebraran del 18 al 26 de novembre.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido