La bona música envaïx la Casa de Don Pedro

Fecha:

Categorias: Cultura y juventud, Destacados, General, Noticias

La bona música envaïx la Casa de Don Pedro

Igual que l’estiu passat, la Casa de Don Pedro ha acollit, este dissabte 16 de març, un concert musical a càrrec d’integrants de la Societat Unió Lírica Pinosense, dins del programa d’audicions que duu a terme estos dies l’escola de música i també s’ha inclòs dins el Mes de les Dones.

Esta és la segona ocasió que es realitza este tipus d’actuacions de solistes i xicotets grups en este espai cultural i turístic, després del gran acolliment que va tindre l’actuació duta a terme al juliol del passat any, encara que en esta ocasió no ha sigut al pati sinó en una repleta sala d’usos múltiples.

El públic, entre el qual es trobaven els edils Neus Ochoa, Raúl Pérez i Fátima Benavente, ha gaudit molt del concert, ja que s’han interpretat algunes peces molt conegudes, triades amb bon encert per Carlos Belda, que ha dirigit l’actuació.

En la primera part ha tingut lloc l’actuació de tres solistes: Fiorela Bartel amb la marimba, David Cutillas amb el saxòfon i Alejandro Jover amb el trombó, tots ells acompanyats al piano per Mónica Álvarez.

La segona part ha estat protagonitzada per instrumentistes de saxòfon, amb un quartet que ha interpretat un popurri de melodies de pel·lícules i peces actuals i, tancant el concert, l’ensemble de saxos ha interpretat dos peces, el tango ‘Llibertant’ d’Astor Piazzola i ‘Bohemian Rapsody’ de Queen.

A la conclusió del concert, els instrumentistes han rebut un obsequi de mans dels edils presents i el president de la SULP, Vicente Rico, qui ha donat les gràcies al públic per secundar amb la seua presència este tipus de concerts, que ixen de l’acadèmia o la sala d’assajos amb la finalitat de portar la música a altres espais i crear una atmosfera molt intima, com la que hui s’ha viscut a la Casa de Don Pedro.

Es tracta d’un concert molt diferent, de música de cambra, que permet descobrir música nova, i és una activitat que agrada als instrumentistes de l’Escola de Música que estan preparant-se per als cicles mitjà i superior, com també per als mestres, que compartixen amb ells una experiència que es desenvolupa en un ambient familiar.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido