La Banda Escola celebra el Nadal amb un concert

Fecha:

Categorias: Cultura y juventud, General, Noticias

La Banda Escola celebra el Nadal amb un concert

Esta vesprada, la Banda Escola i els xiquets i xiquetes del cor i jardí d’iniciació musical han omplit el Teatre Auditori de música i ambient nadalenc.

Començava la jornada amb les audicions de l’alumnat de fagot, trompeta i conjunt instrumental, per a després realitzar un xiquet concert amb tocs nadalencs. Els barrets del Pare Noel, diferents diademes amb arbres de nadal, estreles i altres decoracions tocaven els caps de qui hui han participat al concert.

Primer la banda ha interpretat tres peces: Educandos de Benejuzar, Appalachian Morning i A Christmas Tale amb la narració d’Ana Perea per acabar junt amb els xiquets i xiquetes del cor, jardí i iniciació musical amb la interpretació de la nadala A Christmas Serenade.

El director Carlos Belda amb l’alumnat de la Unió Lírica Pinosense han volgut mostrar en este concert tot el treball que realitzen des de la societat, des de les classes d’instrument, solfeig o cant, en un espectacle divertit on els protagonistes són els més xiquets. Belda assegura que han volgut transmetre l’aprenentatge de l’alumnat i al mateix temps conferir el toc nadalenc al concert per celebrar esta època de l’any.

El públic, majoritàriament familiars del xiquets i xiquetes, han aplaudit l’actuació i l’esforç de tots ells, entre els quals també es trobava l’edil de Cultura Silvia Verdú.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido