INAUGURADA UNA MOSTRA DE RECORDS ESCOLARS A LA FONT DEL CÀNTER

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias, Pag. Turismo

INAUGURADA UNA MOSTRA DE RECORDS ESCOLARS A LA FONT DEL CÀNTER

Estás en: Inicio | INAUGURADA UNA MOSTRA DE RECORDS ESCOLARS A LA FONT DEL CÀNTER

INAUGURADA UNA MOSTRA DE RECORDS ESCOLARS A LA FONT DEL CÀNTER

La Font del Cànter torna a ser centre d’atenció, amb la nova exposició temporal que s’ha inaugurat esta vesprada.

En esta ocasió és un homenatge al temps d’escola en que ens trobem, donat que cal recordar que el passat 10 de setembre tornava l’activitat a les aules.

Per això, gràcies a les aportacions de l’arxiu municipal i a la col·laboració de nombroses persones del poble, s’ha preparat un espai que recorda cóm era una escola d’abans, amb prestatgeries plenes de llibres i altre mobiliari, una pissarra amb paraules i dibuixos, enciclopèdies, variat material escolar, col·leccions de cromos,… i fins i tot un braseret individual (la “rajuela”) com els que cada alumne portava per poder combatre el fred i la humitat d’aquelles escoles. Objectes amb una història darrera, que ens parlen de bona part del segle XX.

A més d’observar també es pot aprendre un poc d’història escoltant un reportatge que repassa l’evolució de l’ensenyament al nostre país i en particular al nostre poble.

L’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, junt a la regidora d’Educació, Neus Ochoa, i al de Participació Ciutadana, César Pérez, han procedit a desplegar les cortines per a que ja es puga gaudir de l’exposició. Per a aquest moment s’ha convidat als directius, mestres i professors dels centres educatius del nostre poble, a més d’altres persones que han col·laborat aportant algunes peces a l’exposició, i que han quedat meravellats pels objectes que es poden contemplar.

 

MÉS FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido