DISSABTE S’ESTRENA AL PINÓS “ATRA BILIS”, EL NOU MUNTATGE DE YORICK TEATRE

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

DISSABTE S’ESTRENA AL PINÓS “ATRA BILIS”, EL NOU MUNTATGE DE YORICK TEATRE

La representació també servirà per presentar les funcions del I Certamen de Comèdies “Vila del Pinós”

Yorick Teatre estrena el dissabte, 22 de setembre, l’obra “Atra Bilis”, original de Laila Ripoll i dirigida per Sergio Ramírez. Tindrà lloc al Teatre-Auditori “Emilio Martínez Sáez”, a partir de les 20:00 hores. Un muntatge que està protagonitzat per quatre dones: Paloma Escandell, Amparo Simón, Reme Carbonell i Mª Ángeles Pérez.

Es tracta d’una funció en què están presents l’humor negre, el terror i el drama, ambientada en un velatori que transcorre en un entorn rural i amb dones de toquilla, que comparteixen pors i records lligats a la seua existència i al lloc on viuen. Tota una tragèdia rural amb rialles que beu de diverses fonts literàries i teatrals.

Les entrades es poden aconseguir anticipades, al preu de 5 euros, des d’ahir dimecres 19 al divendres 21 de setembre, a la taquilla del mateix teatre-auditori, de 17 a 20 hores; i el mateix dia de la funció, al preu de 7 euros, fins a una hora abans de la representació.

Aquesta funció teatral servirà per donar a conèixer el calendari de grups i obres teatrals del I Certamen Nacional de Comèdies “Vila del Pinós”, que es portarà a terme en els mesos d’octubre i novembre, amb la participación de quatre grups amateurs.

Te puede interesar

Ir al contenido