IMAGINACIÓ I ORIGINALITAT A LA DESFILADA DE CARNESTOLTES AL PINÓS

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud

IMAGINACIÓ I ORIGINALITAT A LA DESFILADA DE CARNESTOLTES AL PINÓS

La desfilada ha comptat en esta edició amb diverses novetats, com l’inici del recorregut des de la Plaça d’Espanya o el fi de festa que ha tingut lloc en el pavelló “García Córdoba”.

El mes de febrer sol ser un dels mesos més freds de l’any, (encara que les temperatures que estem registrant en els últims dies indiquen el contrari), i un dels motius per a que la desfilada haja finalitzat al pavelló, que a més d’oferir bona accessibilitat per a tots els participants, també s’ha pogut gaudir d’una gran festa a cobert.

La celebració del carnestoltes al Pinós, organitzat per les Regidories de Cultura i Joventut ha tornat a comptar amb una alta participació i continua demostrant que gaudeix d’un bon moment. Disfresses elaborades o llogades han lluït amb tota la seua esplendor pels carrers de la localitat, on els protagonistes disfressats han ballat al ritme de la música més comercial del moment.

Les tècniques de Cultura i Joventut, Belén Jara i Natalia Rico junt amb l’edil de l’Ajuntament del Pinós, Elisa Santiago no s’han volgut perdre la desfilada, així com l’edil de Protocol, Inma Brotons i Silvia Verdú, de Cultura i Joventut que han participat amb els seus grup d’amics amb disfresses molt elaborades, de forma artesanal, de la mateixa manera que molts dels grups participants.

Després del recorregut que per primera vegada ha finalitzat al pavelló d’esports, ha tingut lloc una gran festa amb disc mòbil per a amenitzar la part final de la desfilada i on tots els participants han mostrat les seues elaboracions abans de donar a conéixer els guanyadors.

Durant l’entrega de premis també s’ha entregat el premi al cartell guanyador de Carnestoltes de 2019 elaborat per Anaís Albert, així com l’accèssit al cartell elaborat per Laura Pérez.

Per a prendre forces els components de l’Associació “Monte de la Sal” s’han encarregat de la part gastronòmica elaborant suculents entrepans i coques a la pala i fer més amena l’espera. La desfilada de carnestoltes ha conclòs amb l’entrega de premis a càrrec de les edils, Neus Ochoa, Silvia Verdú, Elisa Santiago i de l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín.

El jurat ha decidit que els guanyadors foren el següents:

GRUPS

1r Premi: Fantasia Veneciana

2n Premi: Tribu Camaleònica

3r Premi: Papallones

4r Premi: Llibres

5è Premi: Cereals

PREMIS ESPECIALS

Als millors grups d’animació i coreografies.

1r Premi: El Rei Lleó

2n Premi: Avatar

3r Premi: Animadores USA

PREMI ESPECIAL

Per la capacitat de superació al col·lectiu, Iguals i Sense Traves

GALERÍA DE FOTOS:

 

Te puede interesar

Ir al contenido