HUI HAN COMENÇAT LES PROVES D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT PER A 12 ALUMNES DE L’INSTITUT DEL PINÓS

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

HUI HAN COMENÇAT LES PROVES D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT PER A 12 ALUMNES DE L’INSTITUT DEL PINÓS

Aquest dimarts s’han iniciat les proves de la temuda PAU-EBAU, la Prova d’Accés a la Universitat, per als alumnes que enguany acaben els seus estudis de secundària.

Unes proves que es porten a terme fins dijous 6 de juny, i a les quals es presenten enguany 12 alumnes de l’IES “José Marhuenda Prats” del Pinós.

Dies importants per als alumnes que hagen aprovat el Batxillerat o algun cicle de tècnic superior de Formació Professional, tècnic superior d’Arts Plàstiques i Disseny, o tècnic esportiu superior.

Els alumnes s’enfronten a cinc exercicis. En concret, es tracta de l’assignatura de lliure configuració autonòmica (valencià), i de les troncals generals que haja cursat l’alumne l’últim curs de Batxillerat (castellà, història d’Espanya, idioma estranger i una de les quatre assignatures troncals generals amb vinculació a la modalitat cursada).

La nota d’accés serà la mitja ponderada del 60% per a la qualificació final de Batxillerat i el 40 % per a la nota de la fase obligatòria de la PAU. El resultat per a ser apte haurà de ser igual o superior a 5 punts.

A més de la convocatòria ordinària, que és del 4 al 6 de juny, els dies 2, 3 i 4 de juliol tindran una nova oportunitat amb la convocatòria extraordinària, de caràcter voluntari, per pujar nota.

Te puede interesar

Ir al contenido