Hui han començat a l’institut del Pinós les Jornades “Reflexionem sobre el present; ens orientem per al futur”

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Concejalía Formación, Concejalía Medio ambiente, Noticias

Hui han començat a l’institut del Pinós les Jornades “Reflexionem sobre el present; ens orientem per al futur”

Des de hui dimecres i fins el divendres 25 de març, l’IES “José Marhuenda Prats” acull unes jornades de reflexió sobre les preocupacions del present i cóm afrontar el futur professional i acadèmic.

Cada dia es tracta un tema diferent i este dimecres està dedicat a pensar si és o no sostenible la nostra manera de vida actual i cóm actuar per millorar-ho. Està coordinada pel professor Nazario Rico, i la primera ponència ha estat a càrrec de la regidora de Residus, Silvia, Verdú, qui ha preparat una intervenció interactiva amb la joventut per a que els arribe d’una manera més directa tota la informació que els volia traslladar sobre la gestió de residus, o el que poden fer a casa per afavorir un món més sostenible.

La ciutadania també està convidada a assistir a les diverses ponències, xarrades i taules redones, donat que es tracten qüestions com la incertesa del futur laboral, que marcarà la jornada de dijous, coordinada per la professora Lucía Mira, o la importància de la formació acadèmica, que serà el fil de l´’ultima de les jornades, coordinada pel professor Valentín Martínez.

Al llarg dels tres dies està prevista la participació de 23 ponents, professionals i responsables polítics, que representen sectors molt diversos de la societat.

Te puede interesar