Homenatge a les mestres Mª Sol Muñoz, Cari Gómez i Mª Luisa Pastor

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

Homenatge a les mestres Mª Sol Muñoz, Cari Gómez i Mª Luisa Pastor

La comunitat educativa del Pinós es va reunir dissabte passat en un cèntric restaurant del Pinós, per a homenatjar tres mestres del CP Santa Catalina, que recentment s’han jubilat. Es tracta de Mª Sol Muñoz, Cari Gómez i Mª Luisa Pastor.

Totes les persones allí presents van destacar, la gran tasca exercida durant la seua etapa

Per al director del centre, Rafa Barroso, és un dia per a realitzar un reconeixement tant personal com laboral, destacant que el seu esforç han aconseguit que l´alumnat poguera construir els seus projectes de vida.

L’inspector Celestino Yáñez va fer lliurament d’una menció honorífica a cadascuna d’elles per la seua dedicació signada pel director territorial d’educació

En representació de l’ajuntament del Pinós, va acudir l’alcalde, Lázaro Azorín, qui es mostrava content de poder ser present com a alcalde i com a docent en aquest acte, d’agraïment a aquestes mestres que han sigut tot un referent.

L’alcalde els va fer lliurament d’un quadre esmaltat amb l’escut de la localitat i una paleta de pintor amb el lema del Villazgo elaborada per Adrián Albert.

Després de la projecció d’un vídeo recordant diversos moments, les tres homenatjades es van dirigir als seus companys i companyes, agraint la meravellosa jornada preparada amb tanta il·lusió. El torn de paraula el van tancar , els familiars de les homenatjades

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido