GRAN ACOLLIDA DE LA PEATONALITZACIÓ DELS ACCESOS AL CP SANTA CATALINA

Fecha:

Categorias: Concejalía Medio ambiente, Noticias

GRAN ACOLLIDA DE LA PEATONALITZACIÓ DELS ACCESOS AL CP SANTA CATALINA

La primera activitat que l’Ajuntament del Pinós ha realitzat per a commemorar la Setmana Europea de Mobilitat ha sigut el tancament al trànsit de vehicles durant l’entrada i eixida d’alumnes en el CP Santa Catalina. Es tracta d’una mesura que hui s’ha posat en marxa, i que ha sigut acollida amb gust pels propis veïns i els familiars dels alumnes, que a partir d’ara podran circular lliurement pels carrers que accedixen al centre educatiu, sense cap perill.

Després de l’experiència de l’any passat, la Policia Local va realitzar un estudi de mobilitat, creant-se un consell format per membres de l’Equip de Govern, Policia Local, mestres i pares que van decidir que la millor opció era tancar al trànsit la contornada del col·legi.

Les mesures que s’han pres han sigut la col·locació de pivots mòbils, en l’encreuament de carretera de Yecla amb el carrer Gabriel i Galán, així com al carrer Federico García Lorca. Aquesta decisió impedix l’accés dels vehicles i suposa una millora i augment de la seguretat per als escolars i els ciutadans.

Cares d’alegria i somriures, les que s’han pogut veure este matí, ja que el vianant havia guanyat la batalla als vehicles. Per a l’inspector cap de la Policia Local, Quintín Mohedano, “esta és la millor mesura que podíem haver pres, els veïns l’han acollit molt be”.

La regidora d’Educació, Neus Ochoa, s’ha mostrat “molt contenta de la posada en marxa d’esta mesura. Sempre ens ha preocupat la seguretat dels nostres xiquets i xiquetes, i fins ara es feis molt complicat l’accés al col·legi Santa Catalina per l’intens trànsit de vehicles que hi havia”.

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido