ESTE DIVENDRES NIT DE CONTES AL CENTRE CULTURAL

Fecha:

Categorias: Biblioteca Maxi Banegas, Concejalía Cultura y juventud, Noticias

ESTE DIVENDRES NIT DE CONTES AL CENTRE CULTURAL

La Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó, les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament del Pinós i la Biblioteca Municipal Maxi Banegas han organitzat una “Nit de contes” al Pinós el proper divendres 28 de setembre a les 20 hores, que es realitzarà al pati del Centre Cultural.

L’impulsor d’aquesta activitat és el professor i escriptor Francesc Gisbert, responsable i animador del projecte, en el qual han acceptat participar i contar les seues rondalles el bo i millor dels contacontes valencians.

El divendres, les narradores Tània Muñoz i Sílvia Colomer, ompliran la jornada d’històries i llegendes. L’activitat és gratuïta i està destinada a tots els públics.

Aquesta activitat, que acostarà els contes de la cultura popular, així com altres rondalles de la comarca, ha comptat amb la col·laboració d’Escola Valenciana, la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià i la Generalitat Valenciana.

La Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó passejarà aquesta “Nit de contes” per altres pobles de la comarca, com és el cas de Novelda i Monòver.

Te puede interesar

Ir al contenido