Èxit de la I Fira del Còmic en l’Institut del Pinós

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

Èxit de la I Fira del Còmic en l’Institut del Pinós

Amb una gran resposta de l’alumnat, durant el matí de hui dijous la biblioteca de l’IES José Marhuenda Prats està acollint la primera edició de la Fira del Còmic, organitzada per l’editorial Educiona, especialista en llibres i còmics de Marvel.

L’alumnat del centre que ha visitat aquesta fira, a més de poder adquirir diferents exemplars a preus econòmics, ha tingut l’oportunitat de veure al professorat amb la vestimenta de superherois com superman, superwoman o batman.

La fira s’ha complementat amb una exposició de figures de diferents personatges dels còmics, que ha suposat una sorpresa per als assistents.

Els còmics es trobaven agrupats en temàtiques com a manga, com dibuixar, cultura japonesa, joves, adolescents, fantasia James Bond, història, clàssics de la literatura i regulars.

Juan Sarrió, representant de l’editorial s’ha mostrat content pel desenvolupament de la mateixa “és la primera fira que realitzem en un institut i la resposta ha sigut molt positiva”.

Des dels departaments de plàstica i castellà, també han mostrat la seua satisfacció pel desenvolupament de la fira i la resposta de l’alumnat. Per a Estefanía Pérez, professora de castellà, la iniciativa ha sigut molt encertada “és una activitat que servirà per a incrementar l’hàbit lector de l’alumnat”

FOTOS

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido