El pròxim dilluns obri el centre de majors del Pinós

Fecha:

Categorias: ayuntamiento de pinoso, Concejalía SS.SS. e Igualdad, Noticias

El pròxim dilluns obri el centre de majors del Pinós

L’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, i la regidora de Serveis Socials, Mª José Moya han anunciat aquest matí la reobertura del Centre de la Tercera Edat, després de més de dos anys tancat a causa de la pandèmia sanitària.

Segons l’alcalde “hem esperat el moment més idoni per a obrir novament les portes” i afegia “sabem que és un espai que necessiten els nostres majors, s’obrirà seguint la normativa sanitària necessària”.

L’edil de Serveis Socials també explicava “s’ha intentat obrir diverses vegades, primer abans de Nadal, però decidim no fer-ho perquè anàvem a dur a terme la reforma i després per Nadal van començar a pujar els casos i desistim fins ara que creem que és el moment idoni”. L’edil també assegurava que de moment no haurà limitació d’aforament, ja que l’espai és el suficient per a les persones que habitualment fan ús del centre, encara que si s’han pres algunes mesures extra “s’ha sumat espai a la zona de joc i s’han unit algunes sales per a donar més espai i les taules s’han separat perquè tinguen major distància entre aquestes”.

La reobertura que tindrà lloc dilluns que ve 21 de març no comportarà cap acte especial, ja que, tal com han explicat les autoritats locals, volen evitar un efecte anomenada. Per tant a partir de la setmana vinent el Centre obrirà amb l’horari habitual, de 15 a 20 hores i l’activitat ordinària. L’alcalde també assegurava que estan mantenint reunions amb la directiva per a confeccionar un calendari d’activitats que es presentarà més endavant.

El Centre de la Tercera Edat, ha sigut adequat amb la reforma de la coberta, a més d’altres xicotetes millores com l’eliminació d’una barra en una de les sales, o repintat de parets, a més de dur a terme una neteja a fons per a poder obrir les seues portes.

Tant l’alcalde del Pinós com l’edil agraïen el sobreesforç i la paciència de les persones majors durant tot aquest temps, així com la comprensió que han demostrat durant tot aquest temps.

Te puede interesar

Ir al contenido