Eugeni Alemany “En persona guanye”… i tant

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Concejalía Fiestas, Noticias

Eugeni Alemany “En persona guanye”… i tant

L’humorista valencià, Eugeni Alemany no ha defraudat esta nit al Teatre Auditori del Pinós, històries i anècdotes quotidianes del dia a dia que es tornen estrambòtiques i boges quan les conta Eugeni han estat la tònica de l’espectacle.

Amb el fil conductor de les mares valencianes i el seu patiment, ens conta les situacions que ha viscut amb la seua mare i que es comparteixen al llarg del territori valencià i que la gent reconeix i riu amb elles.

El públic no ha deixat de riure en quasi hora i mitja de “En persona guanye”, l’actuació  que porta Alemany als teatres on es mostra tal i com es presenta, sobre tot a les  xarxes socials on a partir de Diari de la Quarantena va créixer la seua popularitat, “a partir de la pandèmia i del confinament, vaig començar a gravar els vídeos, la meus intenció no era traure als meus fills, però  passava un xiquets, després la meua dona i van acabar sent protagonistes, ara tenim l’estima de la gent, jo ho note i la veritat és que som una família molt normal i fem contacte i la gent s’identifica”. D’eixa mateixa manera que es presenta que a les xarxes, amb molta naturalitat i espontaneïtat ens conta situacions habituals portades a l’extrem amb un humor sa i per a tota la família.

“En persona guanye” és un monòleg en valencià, i és que, una de les principals característiques de l’espectacle és la proximitat, l’actualitat local que el públic coneix i de la que és protagonista. Segons Eugeny Alemany “sent de Sueca havia de ser jo i parlar en valencià i després a mi m’agrada documentar-me i preguntar per que la gent s’identifique, que una persona vinga i conega les coses del poble, jo com a espectador ho agrairia, a la gent li agrada”

Ací al Pinós no ha faltat les bromes a càrrec del Villazgo, el marbre amb la rotonda del Coliseum, les fogueres de Santa Catalina, el quiosc de la Galana, el Tirabeque i altres identitats municipal.

Eugeni Alemany ha guanyat en persona, així ho ha demostrat el públic que no ha parat de riure i participar en l’actuació i sobre tot amb els aplaudiments que s’ha portat l’humorista a la fi de l’espectacle.

Te puede interesar

Ir al contenido