ENTREGATS ELS PREMIS DEL CONCURS “LLIG I ANIRÀS A LA FIRA”

Fecha:

Categorias: Biblioteca Maxi Banegas, Concejalía Cultura y juventud, Noticias

ENTREGATS ELS PREMIS DEL CONCURS “LLIG I ANIRÀS A LA FIRA”

Amb una participació de 35 xiquetes i xiquets d’infantil a primària, des del passat 25 de juny la Biblioteca Pública Maxi Banegas, ha dut a terme  el concurs “LLig i aniràs a la Fira”, destinat als alumnes dels centres educatius del Pinós de primària, enguany  el nombre de lectures realitzades ha sigut de 556.

Per cada 4 llibres llegits, el lector emplenava una papereta, amb la finalitat de participar en un sorteig, on en cada categoria han hagut tres premis, consistent en 12 tiquets  per a gaudir de les atraccions en la Fira i Festes del Pinós 2019.

Tots els participants, han sigut obsequiats amb un diploma acreditatiu i 2 tiquets per a les atraccions de la fira que han sigut entregats per l’edil de Cultura, Silvia Verdú, qui ha agraït la participació dels xiquets pinosers i la col·laboració dels firers que han donat els tiquets perquè els xiquets puguen gaudir de les atraccions.

Per cicles, el nombre de participants ha sigut: en infantil  3 xiquetes i 2 xiquets, en primer cicle 10 xiquetes i 4 xiquets, en 2n cicle 6 xiquetes i 2 xiquets i en 3r cicle 3 xiquetes i 5 xiquets.

Els guanyadors després del sorteig celebrat han sigut.

Infantil: Rodrigo Llanos, Carmen Perea Jover y Sara Parra Mira

1º cicle : Paula Pérez Rico, Nayara Abellán Bernal y Borja Parra Mira.

2º cicle: Ana Perea Jover, Cesar Davó Rocamora y LLum Guillen Rives.

3º cicle: Pablo Brotons Rico, David Cutillas Palazón y David Padilla Carbonell.

Galería de FOTOS 

Te puede interesar