EN MAIG TINDRAN LLOC LES II JORNADES D’INNOVACIÓ EDUCATIVA AL PINÓS

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Concejalía Educación

EN MAIG TINDRAN LLOC LES II JORNADES D’INNOVACIÓ EDUCATIVA AL PINÓS

Importants professionals com César Bona o Eva María Rico Doce s’encarregaran d’oferir, del 17 al 19 de maig, pautes per a la introducció de nous sistemes i mètodes d’ensenyament que afavoriran la qualitat de l’educació en la comunitat escolar.

 

PROGRAMACIÓ:

  • Dijous 17 de Maig, a les 19’00 hores, i a l’Auditori Municipal:

Conferència “Mira a tu alrededor”, a càrrec de César Bona. Mestre i escriptor. Llicenciat en Filologia Anglesa i Diplomat en Magisteri en Llengua Estrangera. Ha format part del jurat dels Premis Princesa d’Astúries, a la categoria de Comunicació i Humanitats, en 2017.

Per a ell, “Les portes de les escoles han d’estar obertes, no sols perquè entren els xiquets i les xiquetes sinó perquè les seues idees ixquen i transformen el món”.

La conferència està oberta a públic en general i per assistir cal recollir prèviament invitació, eixa mateixa setmana, de dilluns a dijous, al Centre Cultural El Pinós.

Els docents inscrits al curs a través del web del CEFIRE no han de recollir-la, s’acreditaran en el full de signatures a l’entrada de l’Auditori el mateix dia de la xerrada.

 

  • 18 i 19 de Maig, al Centre Cultural El Pinós:

“Jornadas de Aprendizaje Cooperativo. Un marco ideal para aprender juntos. Recursos para implantar en el aula”, adreçat a docents, a càrrec de Eva María Rico Doce, llicenciada en Sociologia, especialista en Psicologia Social i màster en Investigació Social. Experta en Aprenentatge Cooperatiu adaptat a l’ABP de l’equip de Juanjo Vergara.

Les sessions tindran lloc divendres  18 de Maig, de 16’30 a 20’30 hores, i dissabte 19 de Maig, de 10’00 a 14’00 hores. Es certificaran 10 hores als docents actius que assistisquen al 85% de les sessions.

Les inscripcions per a docents en estat actiu es poden fer a la web del CEFIRE d’Elda: http://mestreacasa.gva.es/web/cefireelda/ entre el 27 d’abril i el 6 de maig. L’assistència està limitada a 70 Places

Més informació al Centre Cultural El Pinós, al Passeig de la Constitució, núm. 66, al telèfon 965 478 329, o per mig de culturapinoso@hotmail.com o www.pinoso.org

Les jornades estan organitzades per l’Ajuntament del Pinós, amb el suport de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i de CEFIRE-Elda.

 

Descarrega’t el PDF del programa:

II jornadas de innovación educativa valenciano

Te puede interesar

Ir al contenido