Els xiquets i xiquetes del Pinós entreguen les seues cartes al Carter Real

Fecha:

Categorias: Noticias

Els xiquets i xiquetes del Pinós entreguen les seues cartes al Carter Real

Amb la finalitat de recollir les cartes dels més xiquets el Patge Real ha arribat al Pinós a lloms d’un gran cavall.

Per a fer més amena l’espera des de primera hora de la vesprada s’han dut a terme diversos tallers a càrrec de col·lectius locals; Mestresses de casa del Pinós, Unió Lírica Pinosense, “Monte de la Sal”, Creu Roja,  AFA Escola Infantil “La Cometa”, Biblioteca Pública Municipal “Maxi Banegas”, papereria Puzle, “Trefoil Guild Pinós and District”, “Iguals i Sense Traves”, i Centre Juvenil s’han encarregat de realitzar els tallers.

Multitud de xiquets i xiquetes il·lusionats per entregar al Patge Real les seues cartes amb tots els seus desitjos per a la nit més màgica de l’any, han participat en les activitats fins a l’arribada del Carter Real a més de degustar roses, xocolate, o coques a la pala per a endolcir la vesprada.

El Carter Real, ha realitzat la seua entrada a lloms d’un majestuós cavall blanc acompanyat per una fanfàrria de la Unió Lírica Pinosense, davant l’atenta mirada de tot/as que no s’han volgut perdre el moment.

A les portes de l’ajuntament del Pinós, el Carter Real ha sigut rebut per autoritats municipals, les regidores de Cultura i Joventut, Silvia Verdú, de Participació Ciutadana, Inma Brotons, l’edil de Festes, César Pérez, i l’Alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, que es mostraven molt il·lusionats per tornar a rebre al Pinós a l’emissari de Ses Majestats després de les restriccions dels últims dos anys i veure el rostre de felicitat dels xiquets i xiquetes de la nostra població, i visitants.

Els Reis Mags d’Orient; Melchor, Gaspar i Baltasar arribaran al Pinós demà juves 5 de gener, a partir de les 18 hores pel Passeig de la Constitució.

Deja un comentario

Te puede interesar

Ir al contenido