ELS XIQUETS DEL PINÓS CELEBREN LA NIT DE CAP D’ANY INFANTIL

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

ELS XIQUETS DEL PINÓS CELEBREN LA NIT DE CAP D’ANY INFANTIL

Un total de 92 jóvens pinosers han pogut celebrar l’última nit de l’any, de forma anticipada, amb una gala especial en què no han faltat el sopar de gala, photocall, una especial gymkana, un manniqui challange, o realitzar balls típics amb la millor música per a festejar l’última nit de l’any, sense oblidar el raïm de la sort.

Una festa de fi d’any organitzada per les Regidories de Cultura, Joventut i Festes que s’ha convertit en una tradició anual en què han participat jóvens amb edats compreses entre els 8 i 11 anys i celebrada en el local social Barri de les Coves. La vetlada ha començat amb l’arribada de tots els xiquets i xiquetes participants, vestits amb les seues millors gales. Abans del sopar, i per a tindre contacte amb tots ells, els monitors han realitzat diversos jocs per a amenitzar la vesprada- nit. A més també s’ha triat, per mitjà de sorteig, al Rei i a la Reina del ball, Daniel Rico i Zaira Pastor.

Les 12 campanades de la Torre del Rellotge del Pinós han servit per a donar pas a la gran festa de nit de cap d’any, que els més menuts acullen amb il·lusió, i en la que tots ells ho han passat en gran.

 

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido