ELS PINOSERS ACUDIXEN A LA IV MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

Fecha:

Categorias: Concejalía Sanidad

ELS PINOSERS ACUDIXEN A LA IV MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

Els pinosers han demostrat una vegada més la seua solidaritat acudint esta vesprada a la IV Marató Solidària de donació de sang, amb motiu de la Campanya de Salut, Esport i Joventut.

La crida realitzada per l’ajuntament del Pinós, junt amb el Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana, ha obtingut una resposta més que positiva, igual que en va ocórrer l’edició passada.

Una de les sales del Centre Cultural, ha sigut l’escenari de la donació, on s’han col·locat un total de 14 lliteres, mentre en les aules pròximes es duia a terme la presa de dades i el reconeixement per part dels facultatius.

Els requisits necessaris per a ser donant són: tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50kg, no acudir en dejú i durant les 24 hores anteriors a la donació prendre més líquids dels habitual.

Cal recordar que són moltes les malalties i malalts que necessiten de la sang per a poder superar la seua malaltia com (càncer, malalties del cor, malalts renals, trasplantats, accidents de tràfic o cirurgia entre altres). A la província d’Alacant, es necessiten 250 bosses de sang diàries, per a abastir les necessitats dels diferents hospitals.

El Centre de transfusions ha obsequiat a cada donant amb una polsera i un cobreix coll, també faran part del sorteig d’un menú per a dos persones en el Restaurant La Torre i un abonament de temporada per a les piscines municipals.

Àlbum de fotos:

ELS PINOSERS ACUDIXEN A LA IV MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

Te puede interesar

Ir al contenido