Els bombers realitzen treballs de prevenció en arbres

Fecha:

Categorias: Agricultura, General, Mantenimiento y orden urbano, Noticias

Els bombers realitzen treballs de prevenció en arbres

Les fortes ratxes de vent registrades al Pinós en les últimes setmanes van causar diferents danys, els més importants en arbres, branques trencades i soltes van aparèixer en diferents zones del municipi, així com en pedanies. En aquell moment els bombers van fer treballs d’urgència a causa de la quantitat de destrosses a la província.

L’edil de Parcs i Jardins, José Ángel Verdú, ha estat revisant totes les zones juntament amb els tècnics i ahir va acompanyar als bombers a totes elles per a dur a terme una valoració dels danys i fer treballs de prevenció.

El col·legi Santa Catalina i el jardí de la Tercera Edat van ser els llocs en els quals es van centrar els treballs més importants, ja que els arbres d’estes zones a causa de l’altura i quantitat de branques suposen major perill. Els bombers es van ocupar a fons per a netejar branques i deixar la zona segura.

José Ángel ha explicat que estos treballs de prevenció són molt importants, la col·laboració dels bombers és essencial per a detectar les zones més perilloses i actuar en elles. L’edil va voler agrair el compromís i col·laboració de l’equip de bombers que ahir va acudir al municipi, sobretot, el de Amancio Guerrero, cap de bombers d’Elda, els qui assegura realitzaren una molt bona faena de prevenció.

FOTOS

Te puede interesar