EL TALLER DE GÈNERE FA UN REPÀS A LES REPRESENTACIONS DE LA MASCULINITAT EN LA SOCIETAT

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Concejalía SS.SS. e Igualdad, Noticias

EL TALLER DE GÈNERE FA UN REPÀS A LES REPRESENTACIONS DE LA MASCULINITAT EN LA SOCIETAT

Ahir va tindre lloc la segona sessió de conferències emmarcada dins el taller “Juguem a contar contes i…els capgirem des d’una visió de gènere”.

Antoni Maestre Brotons, professor de la Universitat d’Alacant va ser el ponent que va realitzar una xerrada al Centre Cultural anomenada “Noves i velles masculinitats: representacions de la virilitat en la cultura”.

Imma Garrigós, membre de la Plataforma “El Pinós contra la violència de gènere” va ser qui va presentar al Maestre que va fer un repàs de les diferents formes de representar la masculinitat a la publicitat, la televisió, la història… i va fer una comparativa amb el passat i el present d’aquesta qüestió.

La xerrada d’Antoni tancava el cicle de conferències, ja que la primera es va portar a terme el passat 14 de febrer amb “Publicitat i coeducació:treball en sinèrgia”, una conferència que va estar presentada per Tonyi Perea.

A més de les conferències també s’han dut a terme tallers per a l’alumnat de 5è i 6è de primària que van finalitzar el passat dilluns.

Aquesta iniciativa està organitzada per la Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament del Pinós, la Biblioteca Pública Municipal “Maxi Banegas”, la Plataforma El Pinós contra la Violència de Gènere i l’Associació Cau d’Arrels.

Te puede interesar

Ir al contenido