El realitzador pinoser Fran Ruvira, nominat en els Premis de l’Audiovisual Valencià

Fecha:

Categorias: Noticias

El realitzador pinoser Fran Ruvira, nominat en els Premis de l’Audiovisual Valencià

El pròxim 22 de novembre, l’Institut Valencià de Cultura i l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual celebraran la segona edició de la gala de lliurament dels Premis de l’Audiovisual Valencià. Entre els nominats a la millor sèrie es troba la sèrie documental “Terres de cinema”, de l’Andana Audiovisual, dirigida pel realitzador del Pinós Fran Ruvira i que s’ha emés en la televisió autonòmica À Punt recentment.

La sèrie viatja al cor dels pobles i ciutats que han sigut escenaris de pel·lícula. En els seus 13 capítols entremescla i compara imatges actuals amb els fotogrames dels films que es van rodar en el seu moment, reforçant la trama amb l’anàlisi d’experts i els records de persones de cadascuna d’aqueixes localitats que bé van participar o bé van ser testimonis dels rodatges.

Aquests premis reconeixen a les principals produccions de l’any i el treball de les empreses i professionals del sector. En aquesta segona edició, la gala tindrà lloc a l’Auditori de Castelló després de l’èxit de la celebrada l’any passat a Alacant i s’entregaran un total de 23 guardons.

Te puede interesar

Ir al contenido