El Pinós i San Vicent uneixen les seus veus al concert d’intercanvi musical

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Concejalía SS.SS. e Igualdad, Noticias

El Pinós i San Vicent uneixen les seus veus al concert d’intercanvi musical

Esta vesprada la Rondalla Coral “La Il·lusión” rebia a l’Associació Cultural Ball i Art Lillo Juan de Sant Vicent del Raspeig per oferir un concert al Pinós dins la XVI Campanya de Concert d’Intercanvi Musical promoguda per la Generalitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura i amb la col·laboració de l’Ajuntament del Pinós.

El públic ha pogut gaudir d’un repertori tradicional per part de les dues agrupacions. L’Associació Cultural Ball i Art Lillo Joan ha interpretat ““Xumba, xumba,xumba”, “Rosita de un verde palmar”, “Ya no viene”, “O voso galo comadre”, “El reloj” i “Perla alicantina”. La Rondalla Coral “La Ilusión” ha oferit “Vals nº2, “Sierra de Lino”, “Doce cascabeles”, “Tani, mi Tani”, “Viva el pasodoble” i “Mi gran noche”.

La directora de l’associació convidada, Patricia Peinado, ha rebut de l’edil de Serveis Socials, Mª José Moya i del president de la Tercera Edat, Luis Monzó, productes títpics pinosers. El president, ha agraït la visita al nostre poble després que la nostra associació va realitzar ahir la trobada a Sant Vicenç. L’edil de Serveis Socials també s’ha dirigit a les agrupacions per felicitar-les per apropar la música tradicional a la societat.

El Concert finalitzava amb les dues agrupacions sobre l’escenari cantant a l’uníson “La Bella Lola”.

GALERIA DE FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido