El Pinós acull la Nit d’Estellés de les Valls del Vinalopó

Fecha:

Categorias: Biblioteca Maxi Banegas, Concejalía Cultura y juventud, Concejalía Educación, Noticias

El Pinós acull la Nit d’Estellés de les Valls del Vinalopó

La Coordinadora per la llengua Terres del Vinalopó – Escola Valenciana, en col·laboració amb altres col·lectius del territori, ens sumem, un any més, a les festes d’homenatge al poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés, que es desenvolupen per tot el País Valencià. En aquest sentit, hem organitzat la pròxima Nit d’Estellés a les Valls del Vinalopó, un recital col·lectiu que cada any promou un poble de la comarca, habitualment aquell que ha acollit la Trobada d’Escoles en Valencià.

La cita tindrà lloc el dissabte 17 de setembre, a les 19.30 hores, al parc de Santa Caterina del Pinós, amb l’actuació de la cantautora Maria Faubel i un sopar comunitari de cabasset, per al qual és necessari reserva prèvia: terresdelvinalopo@gmail.com – 659 05 10 88. El director de cinema Fran Ruvira presentarà l’acte, amenitzat per la banda de música de la Unió Lírica del Pinós.

Hi participen l’Associació pel Patrimoni Històric i Cultural Cau d’Arrels, ACPV – Casal de Monòver, l’Ateneu Republicà de Petrer, el Rogle de Novelda, Associació d’Amics del Patrimoni Històric i Cultural Xinosa i Centre d’Estudis Locals del Vinalopó (CEL), amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Pinós i la Biblioteca Maxi Banegas i el seu club de lectura.

Te puede interesar

Ir al contenido