EL MENTALISTA, DARIO PIERA I LES SEUES EXPERIÈNCIES SORPRENENTS Al PINÓS

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

EL MENTALISTA, DARIO PIERA I LES SEUES EXPERIÈNCIES SORPRENENTS Al PINÓS

“La vida és fascinant. La curiositat per explorar el món, la ment i les persones, m’han portat a integrar diferents disciplines per a connectar, viure i compartir experiències que ens permeten comprendre com ens sentim, motivem, comuniquem, exercim en la nostra vida”. Darío Piera.

EL mentalista, hipnotista, coach i expert en els secrets de la ment, ha aconseguit  fer  viatjar més enllà dels somnis i que les persones assistents al seu espectacle de hui al Pinós, hagen viscut en primera persona una de les experiències més sorprenents i divertides de la seua vida. Amb demostracions de mentalisme i sessions d’hipnosis que han emocionat, han fet riure i deixat amb la boca oberta als assistents.

La Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament del Pinós, dirigida per l’edil, Silvia Verdú, ha volgut comptar amb Darío Piera, professional de la comunicació, la persuasió i el benestar per a la campanya de Salut, Esport i Joventut 2019.

Darío Piera ha connectant amb el públic pinosero i ha creat una metodologia única repleta de sorpreses, humor i impacte. El mentalista ha aconseguit la millor versió de si mateix en el seu espectacle de hui. Sens dubte una nit màgica per a recordar.

FOTOS:

Te puede interesar

Ir al contenido