El geriàtric celebra el seu aniversari amb música

Fecha:

Categorias: General, Noticias, Pinoso, SS.SS. e Igualdad, Tercera Edad

El geriàtric celebra el seu aniversari amb música

Onavisión és la festa que han celebrat en el centre geriàtric l’Onada del Pinós per a commemorar esta vesprada el seu segon aniversari.

Com si es tractarà del festival d’Eurovisió, el personal del centre ha interpretat diferents cançons que seguint la dinàmica del festival, representaven diversos països: Mèxic, Itàlia, Alemanya, Colòmbia, Suècia i Espanya i per descomptat no ha faltat la indumentària concorde ni les típiques banderes que els i les usuàries han confeccionat per a este festival.

La residència s’ha omplit d’alegria amb els temes més mítics de cadascun dels països. El jurat, format pels usuaris i usuàries, els seus familiars i també amb l’ajuda dels directors del centre Cinta Pascual i Joan Antó, així com amb els edils de Servicis Socials, Mª José Moya i de Tercera Edat, César Pérez del Pinós o Sergio Martínez, alcalde d’Algueña i Jorge Espinosa, edil de Servicis Socials del poble veí, que havien d’aplaudir als millors intèrprets.

Els premis, elaborats també en el propi centre durant les últimes setmanes han sigut entregats als guanyadors, encara que tots els grups s’han emportat un obsequi per la seua participació.

Segons responsables del centre esta temàtica ha sigut triada seguint un projecte que s’ha dut a terme en la residència: “Viatjant des del sofà” en el qual els usuaris a través de diferents activitats coneixen la cultura, història i tradicions de diversos països.

Es compleixen dos anys de l’obertura del centre geriàtric del Pinós amb este funcionant a ple rendiment, actualment la residència compta totes les places ocupades, les 83 places públiques i els i les usuàries són ateses per una plantilla que supera el mig centenar.

Cinta Pascual, directora general de l’Onada Serveis assegurava que: “hem passat dos anys i per a una organització que comença des de zero en una residència, el primer és dur i el segon una miqueta menys i es nota amb els les seues cares, amb els resultats, amb els percentatges dels indicadors de resultats, amb la vostra satisfacció i tot això és gràcies a tots els treballadors i a tots els que formeu part de la residència” i afegia que per part de l’Onada estan molt orgullosos i satisfets diu ho han fet molt bé.

La directora aprofitava la seua visita per a anunciar que 4 persones del personal han superat un pla de formació que ofereix l’empresa i se’ls ha entregat un reconeixement que va a més adherit a un plus econòmic.

Per la seua banda, l’edil de Serveis Socials Mª José Moya, després de participar en el Consell de Participació, un nou òrgan que des de la Generalitat i a través de la Llei de Serveis Socials s’ha instaurat per tal de fer seguiment en els centres geriàtrics està molt contenta amb els resultats:” Hui hem pogut veure eixos resultats, després de dos anys, es un dia de festa en el qual famílies i usuaris s’han juntat per celebrar”. L’edil també afegia: “han siguts molt anys d’un projecte molt complicat en el que s’ha treballat molt per poder traure’l al davant i la veritat és que é una satisfacció que el treball que han fet altres equips de govern, altres municipis que hem treballat des de la mancomunitat hui siga una realitat i veguem este bon ambient i este equip que formen els treballadors i veure com les famílies i usuaris gaudeixen.

Sergio Ramírez, Alcalde d’Alguenya que no havia tingut ocasió de visitar la residencia s’ha sorprès de veure el bon ambient “Me’n vaig en un bon sabor de boca de veure que realment funciona la residencia, que hi ha un tracte molt humà en els usuaris i un ambient de treball molt agradable.

La directora de la residencia geriàtrica, Carmen Martínez, assegura que ha sigut un segon any intens “hem ampliat equip i ampliat usuaris, hem arribat al cent per cent de l’ocupació i estem molt contents perquè ja es nota l’estabilitat en l’equip i en els usuaris i anem cada dia millorant i estem més contents en el treball que fem.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido