El consistori treballa en diferents projectes per al pròxim Pla Edificant

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

El consistori treballa en diferents projectes per al pròxim Pla Edificant

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament del Pinós porta mesos treballant amb els centres educatius de la localitat en el proper Pla Edificat.

Els dos col·legis de Primària i l’Institut han entregat les memòries de les necessitats que han detectat en cada un dels centres educatius. Amb la intenció de que totes elles siguen ateses, tant la Regidora d’Educació, Silvia Verdú, com el propi Alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, han invitat hui a José David Gras, arquitecte tècnic de la Conselleria d’Educació en el Pla Edificant.

Este matí, junt al tècnic de l’ajuntament, Antonio Marco, han tractat de transmetre in situ amb visites als tres centres la necessitat de cadascuna de les demandes fetes pels equips directius.

Segons Silvia Verdú, Regidora d’Educació, “volem que el tècnic ens diga cóm hem de demanar les actuacions per a que estes siguen acceptades” i afegeix que es tracta d’una visita molt importat perquè Gras és qui aprova les memòries.

Per al pròxim Pla Edificant, el Col·legi Santa Catalina demanarà el canvi de les pistes, una nova ubicació per al menjador, garantir l’accessibilitat, millorar l’eficiència energètica, renovar els banys d’infantil i altres necessitats. Es tractaria de la major actuació que se sol·licitarà des del Pinós en esta nova edició del Pla Edificat, i és que “es tracta del centre més antic i que més coses necessita” segons Verdú.

A San Antón els treballs que s’han demanat són el canvi de la fusteria metàl·lica o la insonorització de les aules de música, entre altes obres que no es van poder demanar en l’anterior Pla. Per que fa al Institut José Marhuenda Prats, volen millorar la climatització de les aules i adequar i aprofitar l’espai exterior amb la possibilitat de executar noves aules.

Per a Lázaro Azorín, alcalde del Pinós, “hem de seguir lluitant per a que els nostres xiquets i xiquetes tinguen l’educació que mereixen” i ha recordat que “hem normalitzat el que portaven molt temps reclamant, com el gimnàs a Santa Catalina i les obres del Col·legi San Antón, i s’han invertit més de 2 milions al Pinós per part de la Conselleria d’Educació”. En esta nova edició del Pla Edificant la Generalitat Valenciana la inversió inicial és de 700 milions que han estat ampliats per a tota la Comunitat.

 

ÁLBUM DE FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido