El CEIP San Antón ha celebrar diferents activitats per commemorar la Setmana de la Dona

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

El CEIP San Antón ha celebrar diferents activitats per commemorar la Setmana de la Dona

Al llarg de la setmana passada i part d’aquesta, l’alumnat i professorat del CEIP San Antón ha estat centrat amb les commemoracions del 8 de Març, portant a terme diferents activitats a l’aula i al pati.

Per una banda, s’ha portat a terme el projecte d’Educació Física “Les dones esportistes”, dins del qual es troba la visita que la pilot de cotxes Lydia Sempere va fer este dimecres, qui va oferir una xerrada a tot l’alumnat contant la seua experiència esportiva com a dona i com persona amb hipoacúsia. I eixe dia també va visitar el centre l’Associació “Iguals i Sense Traves”.

A banda d’això, dins el projecte del centre “Avions de Paper”, i amb el lema “Tinc un missatge per a tu”, l’alumnat va escriure missatges dedicats a les dones més importants de la nostra vida, fets mitjançant dibuixos i també amb avions de paper, que van llançar per l’aire.

La música també ha tingut protagonisme estos dies, perquè l’alumnat de 6é va crear i interpretar un RAP amb lletra personalitzada i adaptada a la temàtica sobre la igualtat.

I un gran mapa d’Espanya ubica les dones més rellevants de cada província, amb foto i codi QR per saber més de cadascuna d’elles. El mapa, elaborat també per l’alumnat de 6é, que es pot veure des de l’exterior del centre, de la façana principal del centre educatiu,

El col·legi també ha col·laborat amb la Regidoria d’Igualtat confeccionant un mural on ha participat tot l’alumnat. El lema per a la balconada del CEIP San Antón és “Dones Diverses”.

————————————————————————————————————————-

En els següents enllaços es pot accedir als vídeos d’algunes d’estes activitats, que están penjats a la pàgina web del centre escolar:

DONES ESPORTISTES: https://ceipsananton.es/proyectomujeres-deportistas/

DONES DIVERSES: https://ceipsananton.es/8-de-marc-dia-de-la-dona/

Te puede interesar

Ir al contenido