Documovil compleix la seua segona edició

Fecha:

Categorias: Concejalía igualdad, IES JOSÉ MARHUENDA PRATS, Noticias

Documovil compleix la seua segona edició

Per segon any consecutiu l’alumnat de l’IES José Marhuenda Prats del Pinós participa en el programa Documovil , un espai on els joves pinosers realitzen curtmetratges amb perspectiva de gènere.

Durant la primera quinzena de novembre es van dur a terme les gravacions en el propi institut i un casa rural, mentre que durant esta setmana s’han desenvolupat les labors de postproducció i muntatge, ja que els curts seran presentats a la comunitat educativa la setmana vinent en el Teatre Auditori.

Documovil el Pinós 2023, inici la seua activitat a la fi del mes de setembre, amb reunions dos dies a la setmana, on una persona experta assessorava sobre els temes proposats per l’alumnat, que posteriorment han servit de guió per als curts i on els integrants han demostrat la seua sensibilitat a l’hora d’abordar esta xacra social.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament del Pinós, ha sigut la impulsora d’este projecte que des d’un primer moment ha comptat amb el suport del Departament d’Igualtat de l’Institut.

 

FOTOS 

Te puede interesar

Ir al contenido