DIVERTIDES COMPRES EN EL MERCAT D’ABASTIMENTS

Fecha:

Categorias: Asociación Comerciantes Mercado Abastos, Concejalía Comercio, Noticias

DIVERTIDES COMPRES EN EL MERCAT D’ABASTIMENTS

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament del Pinós ha realitzat este matí de dissabte, 8 de desembre, una nova campanya d’animació comercial en el Mercat d’Abastiments de cara al Nadal, amb activitats per als més menuts.

Han obert pràcticament la totalitat dels comerços, tant d’alimentació com els que s’instal·len en l’exterior, el que ha fet que molts visitants també s’aproparen al mercat. I així, mentre els mes menuts participaven de les activitats els pares aprofitaven per fer les compres. Sent un gran atractiu per a les famílies.

La regidora de Comerç, Neus Ochoa, ha vist complit l’objetiu “que els xiquets juguen i és diverteixen, propícia que els compres és porten a terme en la localitat”. A més, amb estes accions “se pretén no sols animar l’activitat comercial del mes de desembre i de cara a les compres de Nadal, sinó també posar en valor el comerç local i els productes frescos i de qualitat”.

Molts han sigut els xicotets que han gaudit de l’animació com el pintacares, la pista americana i la música d’animació. Finalitzada la jornada s’ha realitzat un sorteig entre tots els participants, repartint 30 motxilles colorables.

La pròxima sessió serà el 22 de desembre i comptarà a més amb un taller de “globoflexia”.

Te puede interesar

Ir al contenido