DEMÀ COMENÇA LA FIRA D’EDUCACIÓ

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud

DEMÀ COMENÇA LA FIRA D’EDUCACIÓ

La Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Pinós ha tornat a organitzar un any més la Fira d’Educació que es desenvoluparà demà dijous i divendres.

Les jornades comptaran amb un taller i una xerrada, a més de la Fira de Formació a l’Estudiant a la qual acudiran centres educatius de diferents àmbits formatius, Universitats, cicles formatius, acadèmies, centres de turisme… a més de l’oferta formativa municipal que oferiran informació al alumnat perquè puga decidir la seua formació després de l’ensenyament rebut a l’Institut. A més Ràdio Pinós oferirà un programa especial en directe sobre la Fira de Formació. La jornada com és habitual es desenvoluparà el divendres al matí a l’Institut José Marhuenda Prats i comptarà també amb diverses xerrades informatives, taula rodona d’exalumnes del centre i activitats d’oci, circuits de karts i patins, fotoreclam i animació.

El taller “El sistema educatiu actual” es durà a terme demà dijous al Centre Cultural a les 19 hores. Es tracta d’un taller dirigit a mares, pares, tutors i qualsevol altra persona que vulga reprendre els estudis. Per participar a la xerrada serà necessari realitzar una inscripció prèvia.

Divendres a la vesprada, també tindrà lloc una xerrada “Educar per a la igualtat” que anirà a càrrec d’Elena Simón, llicenciada en Filologia Moderna, professora de secundària i experta en formació i divulgació de la coeducació, llenguatge no sexista, feminisme i gènere . La xerrada tindrà lloc al Centre Cultural a les 19 hores i també serà necessari realitzar una inscripció prèvia.

 

Te puede interesar

Ir al contenido